Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjú

 

Selena az interjú előtt telefonon arról beszélt, hogy miért énekel Britney dalokat a turnén:

"A 'Baby One More Time' volt az első lemez, amit megvettem és Britney koncertje volt az első, amire elmentem. Minden Meet & Greet-en előfordul, hogy kislányok jönnek oda hozzám és azt mondják, ez az első koncert, amin valaha is voltak. Tudom, hogy ez olyan dolog, amire örökké emlékezni fognak, hiszen én is emlékszem az első koncertemre. És ez hatalmas megtiszteltetés. Szóval ezért csinálom a Britney részt a turnén."

Az interjúban Selenát a turnéról, a fiatal rajongókról és a stílusáról kérdezték.

Kérdés: Szóval mesélj nekünk a turnén énekelt dalokról.
Válasz: Bele akartuk foglalni a személyiségem és a zeném különböző részeit. Az 'A Year Without Rain' és a 'Hit The Lights' dalokkal kezdünk, majd még több vidám és inspiráló szám jön. Ezek után csinálunk egy hip-hop-os részt, amitől mindenki táncol. A végén pedig előadjuk a Naturally-t és a Britney számokat. Az egész olyan, mint egy nagy parti.

K: Érdekes pontnál vagy a karrieredben. A gyerekek még mindig követik minden lépésedet, de te már fel is nőttél, és a munkád kezd veled együtt beérni. Hol vannak most a prioritások, előadóként, tekintettel vagy a rajongókra?
V: A fiatalabb rajongóim az okai annak, hogy azt csinálom amit csinálok, nagyra értékelek mindent, amit kapok tőlük. Nekem ez többről szól annál, hogy csak tiszteljem őket, hiszen a kezdettől fogva velem vannak. Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek figyelnek, és néhányuk alig várja, hogy elbukjak. Az az igazság, még mindig növésben vagyok, még mindig tanulom, hogy ki vagyok és próbálom kitalálni, hogy mit kéne csinálnom, mire kéne fókuszálnom. Nem vagyok tökéletesek, én is fogok még hibázni.

K: A színészkedést vagy az éneklést részesíted előnyben?
V: Imádom a zenét. A zene határozottan egy csodálatos módja annak, hogy kifejezzem az érzéseimet, megismerjem a rajongóimat, megosszam velük a dalaimat. De nagyon élvezem a színészkedést is, mert az egy olyan dolog, amibe teljesen belevethetem magamat.

K: Ki az a nő Hollywoodban, akire teljesen felnézel?
V: Emma Stone, mert nagyon jól csinálja, vicces szerepei vannak, de mégis olyanok, amik megmutatják, hogy mennyire tehetséges. Szeretem Rachel McAdams-et, igazán jó színésznő; illetve szeretem Kate Winslet-et és Natalie Portmant is.

K: Mára divat ikonná váltál, a Teen Vogue és a Seventeen magazinok sok figyelmet fordítanak a ruháidra. Nehéz eldönteni reggelenként, hogy mit vegyél fel?
V: Ez a kérdés annyira kínos, mert soha nem mondtam, hogy divat ikon akarok lenni. Csak magamnak öltözködöm. Szeretem a ruhákat. Szeretek kiválasztani és felvenni szép dolgokat. Nagyon meglepő és vicces, amikor az emberek azt mondják: 'Amit tegnap viselt, nagyon cuki volt', és azt akarják hordani ők is. Ez nagyon hízelgő, nem stresszelek miatta.

K: Az ilyen szintű hírnév, amilyen neked van, nagyon kimerítő lehet. Hogyan kezeled a nyomást?
V: Szeretek eltűnni. Szeretek visszamenni Texasba - ahová való vagyok. Szeretem, ha nincs körülöttem senki és a családommal lehetek. Egyedül. Csak egyedül lenni és filmet nézni.

K: Eleged van már ebből?
V: Nem, egyáltalán nem.