Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar interjú

 

Magyar interjú


Selena több, mint 2 hónapja elhagyta hazánkat, de most előkerült egy itt készített interjú vele, amit megtaláltok a zene.hu-n. A cikk mellé egy teljesen új képet kaptunk, ami már pár napja kering a neten. Most azt mondják, hogy a fotó Magyarországon készült külön az interjúhoz. Egyelőre nem tudni semmit, nincs más kép a sorozatból, de mindenesetre wáó, imádom!

Színész, divattervező… és most énekes! Van bármi, amihez Selena Gomez nem ért? Most Selena beavat minket a kedvenc felvételein keresztül a titokba, amelynek nagyszerű hangját köszönheti– ami nem más, mint az olíva olaj! Selena Gomez a Disney Csatorna sztárja, jelenleg a Varázslók a Waverly helyből című sorozatban játszik.

- Izgatott vagy az első albumod kiadása miatt?
- Ha zenész vagy, mindig izgulsz, amikor megjelenik a lemezed. A zene nagy szenvedélyem, megőrülnék, ha nem lenne jelen az életemben. Az album mintegy másfél év alatt készült el, rászántam ezt az időt, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

- Van kedvenc számod a Kiss and Tell című lemezeden?
- Azt hiszem, a Naturally az a szám, amely számomra a legkülönlegesebb, mert ez volt az utolsó, amely az albumba került, és ez sok ajtót megnyitott előttem. Valójában majdnem nem raktam fel a lemezre. Úgy éreztem, nem illik a többi számhoz, és egy kicsit érettebbnek hangzott, mint amilyen akkor én voltam. De a producerek meggyőztek arról, hogy vegyük fel. Mikor elkészült, rájöttem, hogy nagyszerű üzenetet hordoz az önkifejezésről, és a mások iránti érzelmekről, úgyhogy tökéletesnek tűnt.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE