Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár dolog Sel-ről

            Pár dolog Sel-ről  

 

 

Selena Gomez viaszbaba

 

sel

Selena Gomez népszerűsége az utóbbi időben töretlen. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy belőle is viaszbaba készült.

Selena Gomezzel a "Wizards of Waverly Place" sztárjával meghökkentő dolog történt a minap. A sorozat forgatásán találkozott ugyanis először a saját "viaszmásával".

A 17 éves színésznő először ledöbbent, majd a következőket mondta:

“Oh my God, that’s so weird! I don’t like that…(laughs).”

Vagyis: " Ó, Istenem, ez olyan furcsa!Nem szeretem, hogy...(nevet)

Az új figura természetesen azért készült, hogy helyet kapjon a Washingtonban található Madame Tussaud viaszmúzeumban a többi népszerű sztár mellett.

 

 

 

 

 

 

 

Selena Gomez háza:

Selena Gomez House

 

 

 

Selena Gomez családja:

Anyja:Mandy Amanda Cornett

selena and future mother in-law

 

 

Apja: Ricardo Gomez

Me n Dad

Selena szülei elváltak, ezért mostohaapja van.


Mostohaapja: Brian Teefy

Selena Gomez and her dad

 

 

Húga, Lola:

 

 

 

 

 

Selena Gomez autogrammcíme

 

 

Selena Gomez

The Collective

9100 Wilshire Blvd

Beverly Hills, CA 90212

 

Néhány sztár MSN-címe:


Selena Gomez: seli.selena_gomez@hotmail.com

Demi Lovato: dd.lovato@windowslive.com

Miley Cyrus: miley.smiley_smiley@hotmail.com 

Brenda Song: brendasong411@hotmail.com

Ashley Tisdale: blondie.girl_1985@hotmail.com

Vanessa Hudgens: baby_-vanessa@hotmail.com

Joe Jonas: joejo_0815@hotmail.com

SP: sp.specialis_xd@windows.co.com

 

 

 

Interjú Selena Gomezzel

 

 

Selena Gomez legújabb interjújában szó esett új albumáról, a Glee-ről, legújabb filmjéről, de még Britney Spearsről is. Elárulta azt is, hogy a Naturally című dala tette őt híressé.

 

Az alábbi interjút az amerikai All Headline News készítette Selena Gomezzel, melyben az A Year without Rain című albumáról és a Monte Carlo című filmjéről faggatták. Szóba került még a Glee és Britney Spears is. Sőt, a tinisztár azt is elárulta, hogy melyik dalának köszönheti sikerét.

 

All Headline News (AHN): Szóval, a napokban jött ki új albumod, ezért rengeteg műsorban kell megjelenned. Hogyan néz ki egy Selena Gomez-album megjelenésének hete?

 

Selena Gomez (SG): Pontosan olyan, mint egy forgószél. New Yorkba megyünk, megcsináljuk az összes műsort, fellépést, akusztikus előadást, és alapvetően az új lemezről beszélünk újra, újra és újra. Aztán egy hétre Angliába utazunk, és megismételjük az egészet.

 

AHN: Beszéljünk a Good Morning America-fellépésedről, ahol megkeveredtek a dolgok, és kétszer énekelted ugyanazt a versszakot.

 

SG: Jesszus, hogy mondtad? (nevet) Ha láttad az arcomat, olyan volt: „Azt hiszem, ez ugyanaz a rész”. Aztán pedig: „Nem baj, megyek tovább ezzel.” Szóval csak folytattam az egészet.

 

AHN: Pedig tudod, ezzel jár az élő fellépés, amit jó, hogy csinálsz.

 

SG: Tudom. Szerintem ez csodálatos. Szeretem ezeket a pillanatokat, mert akkor én is nevethetek magamon.

 

AHN: Szóval eljutottál a klubbokba a 'Naturally'-vel és nem hátráltál meg. Az volt a célod az albummal, hogy táncra perdítse az embereket?

SG: „Úgy gondolom, hogy a 'Naturally' rengeteg ajtót nyitott meg előttem zeneileg. Nemcsak azért, mert ez volt az első dalom, ami bejutott a Top 40-be és ez óriási, nem számítottam rá. De azt hiszem, a ritmusa és a hangulata olyan lett, amilyen akartam lenni a zenében. Ez az én műfajom. Szerintem enélkül a szám nélkül még sehol sem tartanék.Ez a zene az, ahova tartozom. Szeretem ezt a táncos hangulatot, teljesen ilyenre akartam az új albumomat is."

AHN: Bár a dalaidban megvan ez a táncos hangulat, néhány számod mégis jobban hangzik, amikor akusztikusan énekled őket. Mit szeretsz az ilyen előadásokban?

SG: Szeretek így leszállni, és csak egy gitárral énekelni. Szerintem gyönyörű, és képes megváltoztatni a dal mondanivalóját is. Az A Year without Rain és a többi dal az albumon tartalmazza a táncolhatóságot, de közben a szövegeik egészen más világba helyeződnek át, ez az, amit szeretek. Ilyenkor játszhatok a hangommal, és jobban meg is ismerhetem. Nagyon szórakoztató.

AHN: Az összes dalod közül melyik a kedvenced a fellépéseken? És melyiket szeretnéd még élőben előadni?

SG: Imádom az Off the Chaint és a Rock Godot. Alig várom, hogy elénekelhessem őket.

AHN: Hamarosan jön az új, Monte Carlo című filmed, amit Leighton Meesterrel, Katie Cassidyvel és Cory Monteithszel forgattál. Milyen volt?

SG: Nagyon jó volt! Nagyon ideges voltam, mivel ismerem Katie-t, Leightont és Coryt, ők mind idősebbek nálam, és jelentős műsoraik voltak, szóval izgultam miattuk, de ők a legkedvesebb stáb, akikkel valaha is dolgozhattam. Rengeteget tanultam tőlük. Ők nagyon profik. Egy csomó csajos esténk volt, amilyeneket ezelőtt a barátnőimmel nem igazán csináltam. Zenét hallgattunk, kávézókba mentünk, és a hotel kicsi bárjába is, ahol igazából... öhm, csak ültünk a bárban Budapesten és Sprite-ot ittunk.

AHN: Beszéljünk Coryról, nagyon sokan kíváncsiak, hogy Glee- rajongó vagy-e.

SG: Az vagyok! Igen. Őszinte leszek, nem láttam az első évadot. De aztán együtt forgattam Coryval, szerintem ő az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam, szóval úgy döntöttem, hogy elkezdem nézni a sorozatot, és beleszerettem. Szerintem nagyon vicces!

AHN: Hamarosan itt van a Britney Spears-es epizód. Várod már?

SG: Igen! Alig várom. Istenem.

AHN: Mi a kedvenc dalod Britney-től?

SG: Szeretem az Overprotectedet. Nem tudom, hogy meg tudnám-e csinálni, szeretném. Szeretem azt a számot. Nagyon szeretném elénekelni!

AHN: El is kellene! Britney hasonló korban volt, mint te, amikor felvette a számot.

SG: Oh, Istenem. Éppen ötletet adtál nekem.