Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pár érdekesség amit érdemes tudni

Horoszkóp - Mi vár Sel-re a következő 3 évben?

2011.10.22

2012: A Merkúr évében több véletlen történés segít neki jó döntéseket hozni. A szerelembn jövőre sok-sok türelemre lesz szüksége, mert egyre nagyobb próbetételeket kell kiállnia Justinnal való kapcsolatuknak. Itt is sok döntést kell meghozni és nem sokáig húzhatja a választásokat.

2013: A Mars éve felélénkíti a szerelmi életét - legyen szó egy exről vagy akár új szerelemről. Bármibe kezd is bele, mindent sikerre visz, így vagyona is egyre csak gyűlik és gyűlik - rajongóinak számával együtt. Össze barátját elkápráztatja ezzel az életerővel, kitartással és lendülettel, amivel véghez viszi a céljait.

2014: Ebben az évben kicsit vissza kell magát fogni, mivel tavaly kissé túlhajtotta magát. Nem érdemes sokat kockáztatnia, mert úgy sokat el is veszíthet. Jupiter segít megoldani minden magánéleti krízist, de emellett nem lehet elfelejteni a közkedvelt mondást: "Hallgass a szívedre!" Selena szeme is felnyílik és mostmár tökéletesen átlátja a helyzetet.

 

 

 

Mennyibe kerül Sel öltözködése?

2011.08.26

Szerencsénkre Selenát nem vakította el a sok hollywoodi csillogás, így világsztár létére még mindig átlag csajként öltözködik. Nem vágyik nagy márkákra és drága ruhákra, beéri a szinte mindenki számára eléhető (még Mo-n is megtalálható) üzletekkel, mint a H&M, amit rajta kívül több amerikai tinisztár is kedvel. A sminkjére és a frizurájára egy kicsit többet költ, mivel tudja, hogy egy szép és ápolt lány a legegyszerűbb darabokban is kitűnően mutat. Persze itt sem esik túlzásokba, egyszerű Maybelline szempillaspirált tart magánál, mint bármelyik korabeli csajszi.

Lássuk, mennyibe fáj neki ez az egyszerű farmer-ing összeállítás:

Haj+Smink = 320 $ (kb. 65.000 Ft)

Fehér ing = 100 $ (kb. 20.000 Ft)

Farmer = 70 $ (kb. 14.000 Ft)

Fekete cipő = 130 $ (kb. 26.000 Ft)

------------------------------

Összesen: 620 $ (kb.125.000 Ft)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

SELLY FAN

(JENNI, 2012.09.02 14:18)

SELENA GAZDAG NEKI EZ NEM NAGYÖSZEG