Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena a magazinokon

Swak magazin

 


Megjelent a jpán Swak magazin aminek a címlapján Selena látható. Itt van néhány kép!

 

A Swak magazin borítója


 

 

Selena kitünteti a novemberi kérdés fedőjét a japán magazinból Swak melyik elérhető már a japán boltban. A fedő jellemez egy soha azelőtt látott fotó attól, aminek ez tűnik hogy egy új photoshoot legyen ezért a cikkért. Az ezé olyan kemény miközben az USA-ban találja ezt a magazint, hacsak nem online rendeljük azt és az nem könnyű szintén ez nagy lesz, ha valaki adományozná a letapogatásokat és lefordítaná a cikk/interjút. Most vigyél ide egy pillantást a fedőre.

 

 
 

Selena a Phillipines Candy magazin Coverjén


Selena kitünteti a jól ismert magazin fedőjét Phillipines Candyban. Találkozó shiáról csevegett a magazinnal, a végső álmai és ő szintén abból néhányat öntöttek ki, hogy tanácsokat keltezett. Körülbelül a cikk/interjút lent olvashatják.

Találkozón ő összetöri Shia LaBeoufot: Ez bámulatos volt. Elmondták nekem ott két rajongó az öltözőben, aki arra vár, hogy találkozhasson, én voltam és én voltam volt kedvel Ó hűlj ki, úgyhogy lesétáltam a termen és Shia LaBeouf ült egyenesen ott, és elfutottam tőle! Ő elég jó volt hogy utánam vadásszon, és ő volt volt kedvel, hé várakozás, wait… mert valószínűleg tudja, én lesvadász vagyok és annyira szeretem őt.

 

Randevúzó: Az az egyetlen dolog, amit valaha elmondok a rajongóimnak, az, hogy ez éppen nem éri meg hogy valaki legyen, te vagy nem. Alkalmazkodtam sokhoz olyan fickók, akiket azelőtt szerettem; nagyon könnyű az akarni lenni, hogy mit akarnak te lenni. De végül ez nem éppen volt élvezetes és én voltam a nyomorult fél volt az idő. Most, én vagyok nagyon straightforward… a legjobb személy valaki tudsz lenni magad.

Rajta az ő álmai birtokolnak jótékony szervezetet: Remélhetőleg egy napon képes leszek, hogy feltegyem a saját szervezetemet hogy teremtsek kapcsolatot és embereknek segítsek, de most különböző jótékonysági intézményekkel működöm és élvezem azt. Büszke akarok lenni mindenre, amit teszek, és épp igazán végül jó és boldog személy akarok lenni.

 


Latina magazin

 

 

 
 

 
Itt van Selena letapogatása Latina Magazinében volt ő említések az a család az öröksége egy erős része. Elég annyira szupernek tűnik gyártmány biztos, hogy átvizsgálja azt. Nem tud arra várni, hogy láthassa a fotót lőni.

 

 

Selena befedi Kanada divatlapját

 

Selena kitünteti a fedőt az 2011 Kanada októberi kérdése divatlap nagyszerűnek tűnik képes folyóiraton fedőt egy fotóban, amit megfogtak a Naomi Kaltman Selenánál, beszélnek a rádióban sok dologról, ami tartalmazza a barátját, Justin Biebert, miközben végigjárja és hallja magát. Vizsgáld át a letapogatásokat azáltal, hogy lent a fedőképre kattintasz.


Selena maradt a barátjáról szófukar de Justin kanadai szókészletéről kicsi titkokat fedett fel: Ő mondja Eh? sok és Lookit. Azt mondja, hogy az szintén egy kanadai dolog, de nem tudom

Vizsgálj át néhány részletet az interjúból:


Selena tárgyaláson az új albumából való dalai közül az egyik mikor a Sun Goes Down az rádiózz: L.A. voltam egy Starbucksnál, amikor hallottam egyet a rádióban. A meghajtóban voltam- keresztül, és hívtam az anyumat és visítottam őt és sírtam. Ez egy rám alkalmas hatalmas pillanat volt. A szerver valószínűleg azt gondolta, hogy én érzelmi tizenéves voltam, aki keresztülmegy valamin.

 
 
Selena vásárláson: nekem a hangulatban kell lennem hogy menjek el vásárolni. Nem tudok állni miközben vásárlok jeans—I utálatért, aminek fel kell próbálnia őket. De napokon keresztül cipőkért tudok vásárolni.
 


Selena Latinán Mag évfordulói kérdés


 
 
Ünnepelni övék a kiadási történelem 15 éve, amit Latina Magazine szedett, az 15 Latinas ők szerették a legtöbbet & Selena a fedőn van! Azt gondolom, hogy Selena nagyszerűnek tűnik és szeretek a dress!<3 You végig tudja nézni, ahogy Selena egy videója a nagymamája tamaleseiről beszél itt! Congrats nekik 15 éven keresztül mindig szeretem a fotózásaikat!
 

 

Híért szeretjül őt?


19-nél Selena már szórakoztatóiparbeli veterán. Persze, az első co-csillaga 7 éves kora egy nagy lila dinoszaurusz volt, de az az előadás vezette őt Disney Wizardsének Waverly Place, a tökéletes tréning csikorgott ildomos egy multi-elválaszt a szupersztár néggyel ütött filmeket és három ábra-díszítés-albumot a nevébe (véletlenül, a legújabb albuma, mikor a Sun Goes Down, minden hozzálát önfeljogosításhoz!). Következő fent? Dolgozik egy olyan spanyol rekordon, amit összekötnek hogy olvassza a corazónödet!


Selena Ausztrália barátnőjének magazin fedőjén

 
 
Selena van Ausztrália fedőjén a Girlfriend magazin gyártmány annyira persze hogy vegyen fel egy másolatot, és mikor te tesz kérlek email én a letapogatások. Igazán értékelném azt! Az útgyártmány által biztos, hogy állandóan rá szavaz az ausztráliai KCában!