Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena érdekességek

 Eszik,iszik

Selena a legtöbb paparazzi képen eszik vagy iszik.Selena nagyon szereti az édességeket,soha nem tudna nekik ellenállni.Kedvenc csokija a Snickers,de szereti a gumicukrokat és egyéb nyalánkságokat is.Ezek mellett mindig van nála valami innivaló,kávé,ásványvíz vagy valami üdítő.

Kiskorában

Találtam egy képet,amin Selena kb. 7-8 éves lehet.Szerintem akkor is már nagyon bájos kislány volt :)

 

 

 

 

Szőke haj?

Az egyik fotósorozatán szőke parókát viselt.Szerintem nagyon szép szőke hajjal,de nem tudnám megszokni vele...


Nézeteltérések Miley Cyrus-szal

 

Úgy kezdődött az egész,hogy Miley Nick Jonas-szal járt,majd szakítottak.Aztán Selena rámozdult Nick-re,ami Miley-nak nem esett valami jól.Miley még a 16. szülinapjára sem hívta meg őket.Selena,gondolom tudjátok,hogy benne volt néhány rész erejéig a Hannah Montana sorozatban,mint Mikayla,és nagyon megszerették a nézők.Miley-nak volt egy kis botránya ...És a rendezők fontolgatták,hogy Selena ugrik be Miley helyére.

 

Gördeszka

Úgy tűnik,Sell nagyon szerethet gördeszkázni,hiszen már többször is lekapták,ahogy gördeszkázik.


Koppint?

Arról van szó,hogy azt mondják Selena lekoppintotta Vanessa Hudgens-t.Ez az egész dolog onnan jött,hogy van egy fotósorozata Selenának,ami nagyon hasonlít Vanessáéra..És ezért Selenát hívják koppintósnak,közbe neki annyira van köze hozzá,hogy modellt állt a képekhez,onnantól kezdve a fotósé az irányítás.Tudni illik,nem ő találta ki,hogy olyan legyen az a fotósorozat.

 

Ugyanaz a hang

Biztosan ti is észrevettétek már,hogy a Hannah Montana-ban Miley-nak ugyan az a szinkron hangja,mint a WOWP-ban Selenának(Alex).Szerintem a Mikaylas hang sokkal jobban áll hozzá,és ezt nem csak én gondolom így..

Sokkos állapot

Úgy tűnik,még a sztárok is kerülhetnek sokkos állapotba,ha meglátnak egy másik nagy hírességet.Ugyanis ez történt,mikor Sel összefutott véletlenül Jennifer Aninstonnal.Ezt nyilatkozta egy interjúban: "Remegtem! Egy illemhelyiégben futottam össze Jenniferrel,aki azt mondta nekem: "Szia!" A lábaim erre elkezdtek remegni,majd elolvadtam.De pontosan nem tudom,hogy mit csináltam,mert teljesen kiborultam.Tudom,hogy mindig azt mondtam,hogy Rachel McAdams a példaképem,de ha vígjátékról van szó,akkor egyértelműen Jennifer az aki miatt ezt a pályát választottam,aki motivált."-áradozott az ifjú Selena kedvencéről.