Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena és Wizards of waverly place


Wizards of Waverly Place
A Varázslók a Waverly helyből sorozat is elég híres, éppen ezért a Disney csatornán láthatod mindennapi szinten. A történet egy varázsló családról szól, aki a Waverly Place-en lakik.Alex, Max és Justin Russo varázslóórákat kap apjuktól, aki szintén volt varázsló, Jerry Russo.Az anyjuk, Theresa Russo nem varázsló.Alexnak van egy legjobb barátnője Harper.

 

 

Monte Carlo & Ramona and Beezus

Sziasztok!Bocsi a sok kihagyásért de nyár van és hát nem nagyon tudtam jönni..Szombaton valószínűleg nem tudok jönni, mert megyek Bécsbe, de ez majd eldől holnap, és tájékoztatlak titeket:)
Szóval:),
Külföldi forrásaink szerint, még a héten befejezik a Monte Carlo forgatását.28-29.-én még Párizsban folytatták a forgatást, erről előkerültek képek.


Selena youtube csatornájára feltöltött egy Ramona & Beezus színfalak mögötti videót.

 

Selena hírek :)

Mégis ittvagyok:) sajnos megint olyan rossz idő van hogy nem lehet semmit csinálni.:S és még sok a szúnyog is:S na de ez nem egy blog hanem egy disneys lap, úgyhogy térjünk is a lényegre.:)
Újabb Monte Carlo forgatási képeink vannak amik most Dél-Franciaországban készültek.És mint látjátok Selena fürdőruhában van, úgyhogy biztos valami úszós-tengerparti jelenet lehetett.:) De legalább ot vann rendes nyár.:)
Megjelent a Dream Out Loud ruhakollekció hivatalos honlapja is. KATT
és készültek képek még képek ebből is:)
És megjelent egy színfalak mögötti videó a Ramona and Beezus filmből, hisz az is hamarosan megjelenik.:)

 

 

 

Monte Carlo frogatás megint :)

Sziasztok!Ma nem biztos hogy tudok jönni, családi okok miatt, épp ezért keresek most frisseket:)
2 1 újabb Monte Carlo forgatási videó került elő:)

 

 

 

Monte Carlo forgatás

Megjelent egy Monte Carlo film forgatási videó június 21.-én, ami Párizsban készült.Továbbá megjelentek képek amin Selena a rajongóival van.

 

 

 

 

Új Wowp 3.évados epizódképek

Megjelentek új 3.évados epizódképek:3x21, 3x22


 

Selena Paparazzi képek+Monte Carlo képek

1;Tegnap többször is elkapták Selenát a parazzifotósok, és még forgatják Monte Carlot,mégiscsak kiállították a Monte Carlo megjelenési dátumát amely most 2011.február 11.-ére esik.


2;Megjelentek Monte Carlo szünetben készült képek, amin ottvan Leighton, Selena és Katie.