Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez sztárkapcsolatai


 

Demi Lovato:

Biztosan már te is tudod,hogy Demi és Selena legjobb barátnők! A Barney és Barátaiban ismerték meg egymást.Demi játszotta Agelát,Selena pedig Giannát.És azóta elválaszthatatlanok.Nem régiben adták ki legújabb,közös filmjüket,a Princess Protection Program-ot,ami nemsokára nálunk is megjelenik.


 

 

Miley Cyrus

Mileynak és Selenának sosem volt jó kapcsolatuk...Selena néhány epizód erejéig a Hannah Montana-ban is szerepelt,Makayla-ként,mint Hannah riválisa.Ráadásul miután "elvette" Miley-tól Nick-et,hatalmas perpatvar lett belőle.Miley ezek után a 16.születésnapjára sem hívta meg őket.Sőt legújabban azzal vádolja,hogy Selena flörtölt Justin-al is,Miley volt barátjával,mert amint tudjuk,egy hete szakítottak.:(

 

 

 

Taylor Swit

Taylor Swift-el is nagyon jóban vannak. "Minden szabad napon beszélgetünk és mindig elmegyünk vacsorázni egyet,amikor Taylor a városban van.Mindig segít nekem a nehéz időkben..És amitől megőrülök:nem kell agyonöltözködnie és sminkelnie ,ő mindig jól néz ki!"-nyilatkozta Sell.

 

 

 

Nick Jonas

Nick és Selena jártak,legalábbis a Jonas Brothers Burnin'up klippje után kezdték el terjeszteni ezt a hírt.Aki látta a klippet,az tudja,hogy miért.