Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena sminktrükkjei

 

Stíluskirálynő & Díva - Selly sminktrükkjei

2011.10.22

 

Selly mostanság kétféle sminkstílussal is trendet teremtett: hétköznapokra ő is csak természetes fedést használ, bulizás alkalmával pedig dívás arculatát is megcsillogtatja. Kedvenced VIP-sminkjeit most te is könnyedén elkészítheted az alábbi utasításokat követve:

 

Stíluskirálynő a suliban:

 

Nappal Sel legtöbbször földszínekkel emeli ki szemeit, hogy a lehető legragyogóbb hatást érje el a pillantásával. A szemfesték mellett a szájfényt is mindennap használja.

 

1.- A szem alatti karikákat korrektorral eltüntetheted, majd a belső szemzugban alul-felül fehér szemcurázát használj. Így Selena távol ülő szemei közelibbnek és nagyobbnak tűnnek. Trükkös! ;)

 

2.- Sötétbarna vagy fekete szemveruzával alul-felül húzd ki a szemeidet, és egy kicsit satírozd el (akár fültisztító pálcikákkal) hogy természetesebb hatást érhess el. Ha elég kézügyességet érzel magadban, szemhéjpúdert is használhatsz.

 

3.- Fontos, hogy a szemhéjfestés mellett mindig használj szempillaspirált is, mert anélkül nem lehetne olyan ragyogó a tekinteted, mint Selly-é. Emellett a szemeidet ezzel is nagyobbnak mutathatod. Ha nagyon világos a bőröd színe, egy leheletnyi pirosítót is alkalmazhatsz. És már kész is a tökéletes make up!

 

Love You Like A Love Song díva:

 

Sel klipjében a klubjelenet alatt igazi dívasminket visel, amivel te is rögtön kitűnhetsz a tömegből:

 

1.- Első lépésként használj a bőrtónusodnak megfelelő árnyalatú alapozót, majd fixáld hasonló színű púderrel.

 

2.- Használj lila szembázist a szemhéjadon, amit kívülről befelé haladva vigyél fel. A külső szemzugban árnyékold fekete púderrel. A szemeid belső részét húzd ki fekete ceruzával - tanácsos vízálló fajtát használni.

 

3.- Az alsó szemzugba egy nagyon pici arany port tegyél, amit röviden a szemed alatt satírozz el.

 

4.- Lehetőleg korall színű rúzst használj, amit ha van kedved, szájfénnyel is kiemelhetsz.

5.- Mivel a szemeket és az ajkakat is hangsúlyozottam kiemelted, elég ha egy kis mennyiségű rózsaszín arcpírrel fejezed be a műveletet. Ezzel el is készítetted a trendi party make up-ot!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.