Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Stílusa bővebben

Selena stílusa nagyon érdekes...

Ott van benne némi kislányos bohóckodás, de legtöbbször nőies dolgokat visel.

Szépen ki van mindig sminkelve, a haja sem áll soha kócos csimbókokba.

Egyszóval Lena megjelenése kívülről szemlélve mindig tökéletes.

Szereti az olyan ruhákat, amelyek nem olvadnak bele a többibe:

fodros, díszes, mintás.

SMINK
Selena legtöbbször  visszafogottan bánik a festékkel, ami abszolút jól is áll neki! Még smink nélkül is cool!
 undefined  undefined  

HAJ
Selenának volt már szőke rövid, illetve barna hosszú haja is, de azt hiszem,a barna hosszú jobban áll neki!Kicsit hullámos, sőt, néha egészen göndör.
  undefined 

Egyszer egy Hannah Montana jellegű parókát visel. Másodszor pedig egy fotózásnál vett fel parókát.

Sel-nek új haja van:


 

PÓLÓK
Sokszor csak egy farmer és egy póló többet elmond egy ember stílusáról, mint egy egy extrémebb ruhaköltemény.Ezt hívuk saját stílusnak és úgy néz ki, hogy Selnek van.Íme néhány darab a gyűjteményéből, egy-két trikó, póló és ujjatlan:

 

 

PULCSIK
Sel állandóan utazik és van, hogy olyan helyen van, ahol hidegebb idő van és szükség van pulóverre vagy kabátra. Íme egy kis részlet Selena pulóvergyűjteményéből.

 


 

FEHÉR PÓLÓ
Sokszor az egyszerűbb egyszínű pólók sokkal szebbek, mint a mintás, sokszínű felsők. Selena a filmvásznon, például a Wizards-ban nagyon sokszor hord színes, bohém ruhákat, pólókat. De a való életben más a stílusa, kicsit egyszerűbb, komolyabb, felnőttesebb. Sokszor felveszi a kedvenc farmerjét, egy fehér pólót és az egészet egy színes.

  

RAY BAN
Minden évben van valami divathóbort. 2008-ban a Ray Ban napszemüvegek lettek a menők XD . Ezt Selena is tudja és neki is van ilyen szemüvege: egy fehér és egy fekete.


 

Létezett egy tervezőcsoport a 60-as évek Amerikájában, amely megelégelte a fém keretes szemüvegeket és megalkotta a világ legsikeresebb szemüvegmodelljét, a Wayfarert. Az alapvetően pilóták álmaként aposztrofált Ray-Ban pillanatok alatt megihlette a nőket is. A hab a tortán pedig az volt, amikor Marilyn Monroe is elkezdte hordani a szemüveget. Ez jócskán felpörgette az eladást.
John Lennon, Bob Dylan, John F. Kennedy - csak hogy a leghíresebb Wayfarer tulajdonosokat említsük. Telt-múlt az idő, a modell szinte már feledésbe merült, majd 2000-ben a felfrissített változat hihetetlen sebességgel írta át a TOP 5 divatkellék listáját. Itthon még nem annyira, de nyugaton már nagyon elterjedt.