Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wizards Of Waverly Place könyvek

           WOWP könyve  

 

A Wizards Of Waverly Place sorozat könyvei. =D

 

 

Wizards of Waverly Place 1. - Minden relatív!


A Disney Csatorna népszerű tévésorozata könyv formában
Valami van a levegőben!
Alex, Justin és Max Russónak van rejtegetnivalója. Ők hárman nem átlagos New York-i gyerekek, hanem varázslótanoncok! Amikor Alex rájön, hogy az édesapja megtanította a bátyját, Justint arra, hogyan száguldozzon a levegőben a család varázsszőnyegén, ő is akar leckéket venni. De Mr. Russo még nem készült fel arra, hogy a lánya is repkedjen, így hát titokban Justin tanítja meg Alexet, hogyan hasítsa a levegőt. De mi lesz, ha az édesapjuk rájön, mi történt?
Méret: 132x192 mm
Terjedelem: 112 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 1699 Ft


Wizards of Waverly Place 2. - Hát ez őrület!


A Disney Csatorna népszerű tévésorozata könyv formában
Édes a bosszú!
Mi rosszabb van annál, ha meghúznak a spanyolvizsgán? Ha te vagy Alex Russo, akkor az, hogy erről a szüleid is tudomást szereznek! Merthogy most addig nem randizhat a szuperhelyes Rileyval, amíg át nem megy spanyolból. Ez sikerül is Alexnek a Zsebmanó, a kicsi varázslény segítségével, aki mindenféle témában hatalmas tudással rendelkezik, így elmehet a randira. A tesói, Justin és Max azonban összefognak a Zsebmanóval, hogy megtanítsák Alexet valamire, amit soha életében nem felejt el. Vajon jól sikerül Alex randija vagy balul sül el minden?
Méret: 132x192 mm
Terjedelem: 112 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 1699 Ft

Wizards of Waverly Place - Volt egyszer egy vámpír…


HA EGYSZER MEGHARAP…
Amikor a Waverly Place-en új szendvicsbár nyílik,
a Russo család biztosra veszi, hogy ádáz verseny kezdődik. Aztán persze alaposan meglepődnek.
Az új tulajdonosok még csak nem is szeretik
a szendvicset - ők vámpírok, és vérre mennek!
A Waverly Place rövidesen nagy történések tanúja lesz. Justin beleszeret a vámpírlányba, Julietbe, úgyhogy immár az ő nyaka a tét. És a dolgok tovább bonyolódnak, amikor Alex rájön, hogy a barátja, Dean nem álmai pasija. Aztán meg úgy dönt, hogy
a végzősök báljának estéjén ellenbált rendez,
ahová csupa zombit vár!
 
 
 
 
 
Varázslók a Waverly helyből - Regény a film alapján

 

Zűr támadt az édenkertben. A Russo család a karibi térségbe készül nyári vakációra, Alex még sincs feldobva. Ráadásul a szülők leszögezik: a nyaralás alatt a varázslás nem megengedett! Alex rettentő mód unatkozik, és úgy dönt, egy kis varázslással felkavarhatná az
állóvizet… ami végül katasztrofálisan sül el, a szülei ugyanis totál elfelejtették, hogy valaha is ismerték egymást! Alexnek és a tesóinak, Justinnak és Maxnek csak negyvennyolc óra áll a rendelkezésére, hogy megtalálják a varázslatos Álmok kövét, aminek segítségével visszafordíthatják a varázslatot. De vajon időben megtalálják a követ ahhoz, hogy megmentsék a családjukat? 
Varázslók a Waverly Helyből - Matricás foglalkoztatókönyv - Szuper-menő matricákkal és poszterrel

Alex Russo átlagos tinilány - leszámítva egy nagy titkot: ő és a két tesója varázslótanoncok. Neked már kellett titkot tartanod? Szeretnél Alex helyében lenni? Mennyit tudsz a varázslótanoncok életéről? És gondolkodtál már azon, melyik Russo-gyerekre hasonlítasz leginkább? Ilyenekre és még sok minden másra derül fény ebben a foglalkoztatókönyvben!
 
MATRICÁKKAL!
Varázslók a Waverly helyből 3. - Szemtől szembe

NICSAK, KI BESZÉL! Justin fülig belezúgott Mirandába, az új lányba a bioszóráról. A csaj okos, gyönyörű, ráadásul megkérte Justint, hogy kísérje el a sulibálba! A fiú persze iszonyatosan fel van dobva - egészen addig, míg a fontos nap előtt egy gigantikus pattanás nem nő a homloka közepén! Alex bevet némi varázslatot, ám a pati ahelyett, hogy eltűnne onnan, életre kel! Vajon Justin feltalálja magát, és titokban tudja tartani a beszélő pattanását, vagy lebukik Miranda előtt?
Méret: 132x192 mm
Terjedelem: 104 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 1699 FtVarázslók a Waverly helyből 4. - Elvarázsolt barátság

ÉRIK A BALHÉ! Alex ledöbben, amikor megtudja, hogy Gigi meghívta őt és Harpert az éves teapartijára. Valami nem stimmelhet ezzel a meghívással, elvégre ők és Gigi ovis koruk óta
gyűlölik egymást. És ami még meglepőbb: Harper alig várja a bulit! Később Alex megtudja, hogy Gigi rosszban sántikál, Harper azonban nem hisz neki. Alexnek döntenie kell: ne csináljon semmit, remélve, hogy minden rendben lesz, és a teaparti úgy sül el, ahogy Harper reméli, vagy dobjon be egy varázsigét, hogy megakadályozza legjobb barátnője megaláztatását?
Méret: 132x192 mm
Terjedelem: 104 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 1699 FtVarázslók a Waverly Helyből - A bulizás kézikönyve

Készen állsz arra, hogy megszervezd életed eddigi legjobb buliját? Az ebben a kiadványban található játékok és ötletek segítségével varázslatos bulit rendezhetsz kedvenc sorozatod, a Varázslók a Waverly Helyből alapján! Justin szervezőkészségével, Alex remek stílusérzékével és Max fergeteges humorával verhetetlen házigazda leszel!

MATRICÁKKAL!
Méret: 210x287 mm
Terjedelem: 16 oldal
Puhafedeles kivitel
Ára: 1199 Ft