Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wizards of Waverly place

 Wizards Of Waverly Place

A "Wizards of Waverly Place" egy 2007-ben készültamerikai filmsorozat. Alapkoncepciója három testvérről szól: Alex-ről, Justin-ról és Max-ről. Apjuk Jerry tanítja nekik varázslást. A legtöbb galibát Alex csinálja, amikor különböző problémáit akarja megoldani képességével. Justin nagyon utálja Alexet de van amikor szereti. Max a családban a jópofa. Egyszer fent hagyták az űrben. Jerry (az apjuk) egy aggodó apuka aki nem szeretné hogy a kicsi lánya felnőjön.

Szereplők

Alexandra Marghareta Russo:

Alex a középsõ gyerek. Gyakran háttérbe szorítja a varázslásban bátyját Justin-t. Alex gúnyos, makacs, bajkeverõ, csinos, szereti a divatot. Gyakran bajba kerül és ilyenkor varázslattal akarja megoldani a dolgokat. Harper a legjobb barátja. Mindketten utálják Gigi-t, aki népszerű a sulijukban Alex teljes neve Alexandra Margarita Russo.Néha nagyon-nagyon önző, de mindig tudja mikor kell segíteni a bajban!

Justin Russo:

Justin a legidõsebb gyerek a családban. Okos, megfontolt és megbízható. Nagy Mets és Jets rajongó. Harper belevan zúgva. Több varázslatot ismer, mint más varázslók a korában, mégis sokszor belezavarodik Alex terveibe. Allergiás a fahéjra. Justin minden részben okosabb lesz mert Alex mindig bajba kerül.

Max Russo:

MaxRusso.jpg Max Russo image by kerian0923

Õ a legfiatalabb a családban. Nem igazán emelkedik ki se az iskolában, sem a varázslásban. Gyakran naív. Sokszor elõre meg nem látható dolgokat tesz. Bele van zúgva Gigi-be, Alex ellenfelébe.

Jerry Russo:

Jerry az apa a családban.Ő tanítja a gyerekeket a varázslatra. Mikor fiatalabb volt, neki is volt varázsereje, viszont mikor megtudta, hogy a varázslók nem házasodhatnak emberekkel, akkor feladta a varázserejét, hogy elvehesse Theresa-t. Nagyon szigarú, mint mágia tanár. Olasz származású.

Theresa Russo:

Theresa Jerry felesége és Alex, Justin és Max anyukája. Õ nem varázsló, de tud a mágikus világról. Theresa nagyon érzelmes, mikor érzi, hogy a gyerekei túl hamar nõnek fel.

Harper Finkle:

Alex legjobb barátja. A ruháinak saját design-ja van. Jókedvû és optimista. Nagy szerelme Justin. Alex és Harper sokat vannak együtt. Eleinte nem tud semmit arról hogy Alex varázsló, de később Alex mindent elmond neki. Harper mindenben támogatja barátnőjét, Alexet.


 

 

Infók

 

Történet


A film a Russo családról szól akik nem átlagos család. Tudnak varázsolni. Legtöbbször a középső gyerek: Alex kerül bajba. Végül mindig minden jóra fordul, de Alex és testvérei nem kis fejfájást okoznak szüleiknek.

 

Szereplők

Selena Gomez (Alex Russo)
David Henrie (Justin Russo)
Jake T. Austin (Max Russo)
Maria Canals-Barrera (Theresa Russo)
David DeLuise (Jerry Russo)
Jennifer Stone (Harper)
Amanda Tepe (Elaine)
Daniel Samonas (Dean)

 

Alex Russo - Selena Gomez

z143594841.jpg

Alex a középső gyerek. Legtöbbször ő kerül bajba amit varázslattal akar helyrehozni, de az mindig visszafelé fül el. ( Nekem személy szerint nagyon szimpi csaj! ;D )

 

 

 

 

Justin Russo - David Henrie

Justin a legidősebb gyerek. Eléggé stréber és nem szereti a szabályokat áthágni, de néha ő is túlfeszíti a húrt! ;)

 

Max Russo - Jake T. Austin
Max a legfiatalabb Russo testvér. ( Éppen ezért Alex sokszor csicskáztatja! xD ) Kedvenc elfoglaltságai közé tartozik az alvás és az evés!

 

Theressa Russo  - Maria Canals-Barrera

Theresa a gyerekek édesanyja. Folyton aggódik a gyerekekért. Neki nincsen varázsereje. Egyébként a Camp Rock c. filmben ő játsza Michie ( Demi Lovato) anyját.

 

Jerry Russo - David DeLuise

Jerry a Russo család családfője. Neki a varázserejét fel kellet adnia a feleségéért. Ő tanítja a gyerekeket varázsolni így minimális varázsereje neki is van, de nem túl sok.

 

Harper - Jennifer Stone

A sorozatban Ő egy elég cikis lány, de Alexnek a legjobb barátnője! (egyébként a való életben is jó barátnők) Ő semmit sem tud a varázslócsalád titkairól.